Csííz!! Egy falat sajt

Kecskesajttal töltött gombafejek hagymalekvárral

2018. június 24. - Hódi Katalin

Pár hónapja véletlenül ráleltem a kecske sajtkrémre a piacon. Azóta nagy kedvenc lett, elég sűrűn veszek egy dobozkával. Szeretem benne a kecskesajt "tömény" aromáját, de mégis olyan lágy a krémsajt. Jól kiegészíti a savanykás/édeskés ízeket is, de általában sós ételekkel eszem, de sokszor csak…

Tovább

Mentás-sajtos borsókrém párolt zöldborsóval és mentás sajttal

Borsófejtés. Erről mindig a gyerekkorom jut eszembe, mikor még kislányként fejtettük a borsót és jó pár szemet meg kellett kóstolni, hogy elég finomak-e. Mindig a legkisebbek szemek voltak a legédesebbek, sokszor elég nagy volt a kostólási "veszteség". Talán ezért is várom minden tavasz végén már,…

Tovább